Bemutatkozunk

Szolgáltatásainkat célzottan az értékteremtő, vagy érték közvetítő folyamatok támogatására alakítottuk ki. Törekvésünk, hogy rendszereink a lehető legtöbb belépési ponton kapcsolódjanak a megbízó vállalat értékláncához.

Megoldásaink a portálkészítéstől az online alkalmazásfejlesztésen át, a stratégiai irányvonalazásig elégítik ki ügyfeleink igényeit. Legyen szó webhely, mobil applikáció, vagy egyedi célalkalmazás készítéséről, cégünk az elérhető legmodernebb módszertani ismereteket, valamint indokolt esetben a költséghatékony nyílt forráskódú IT technológiát részesíti előnyben.

Célunk, ügyfeleinkkel való szoros együttműködés során a kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése értékteremtő potenciáljuk fejlesztése révén.
Minden esetben részt veszünk lehetséges pályázati források felkutatásában, illetve adott projektben megvalósítandó marketing, kommunikációs, tanácsadói feladatok esetén megbízható, hiteles kivitelező partner kiajánlásában.

Információmenedzsment Innovációs Klaszter

Országosan

Honlapkészítés, portál és intranet fejlesztés, alkalmazásfejlesztés szolgáltatásaink Pécsett, Budapesten és országos szinten elérhetőek.
Egyeztetés alapján ingyenes kiszállással tesszük kényelmesebbé ügyfeleink számára az együttműködést.

Arculattervezés

Teljes körű, profi arculattervezés termék, vagy cég számára.

Bővebben

Webfejlesztés

Honlapkészítés és portál fejlesztés kötöttségek nélkül.

Bővebben

Google AdWords

Aknázza ki az internetben rejlő lehetőségeket!

Bővebben

E-kereskedelem

Értékesítés, forgalmazás a világhálón.

Bővebben