Grafikai tervezés

Mire jó a grafikai tervezés? Miért kell pénzt költeni rá?

Legyen szó bármilyen szolgáltatásról vagy termékről, egy jól megtervezett arculat bizalmat kelt, mely a potenciális ügyfél szemében egy öntudatlan folyamat. Ha vendéget hívunk, a látogató első benyomását a helyszín megjelenése határozza meg. Az arculat - legyen szó weboldalról, brossúráról, stb. - ez esetben a helyszín, melyben Ön vendégül látja leendő ügyfeleit.

A logó csak egy részét képezi az arculatnak, melyet egy meghatározott vizuális környezet övez. Egy arculat ideális esetben végigkíséri a cég összes vizuális megjelenését (névjegykártya, weboldal, levélpapír, stb.). Az ügyfélben ezáltal egységes kép alakul ki, melyet akkor is lát, ha magát az arculatot éppen nem is: ez a kép különbözteti meg cégét versenytársai közül a piaci versenyben.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt a grafikai tervezés területén. Legyen szó weboldalról, szórólapról, csomagolásról, reklámtábláról, keressen minket bátran.

Irányelveink

A design számunkra nem dekoráció, hanem kommunikáció, ill. megoldás különböző kommunikációs problémákra.
Számtalan irányból bombáznak minket különböző marketing eszközökkel. Ez a versenyfutás kényszerítette ki az információ elsődlegességét: a legfontosabb az üzenet eljuttatása, minél kevesebb többletinformációt hordozva.

Igényfelmérés

A feladat felmérése az igényekek megfelelően. Információt gyűjtünk vevőkről, versenytársakról, megoldásokról.

Vázlat készítése

Az összegyűjtött adatokat elemezzük és felhasználjuk. Vázlatosan elkészítjük az információs struktúrát.

Design

Az előre kidolgozott tartalmat vizuális formába öntjük. Mindig letisztult, formabontó megjelenésre törekszünk.

Véglegesítés

A design tervet egyeztetések során,az Ön közreműködésével véglegesítjük.