web, adat, iot, okoseszk�z�k, tan�csad�s �s management

Referenciák

Tekintse meg néhány webes munkánkat

PÉCSI PÜSPÖKSÉG SZÁLLÁSFOGLALÓ

Szállásfoglaló rendszer

A Dóm zarándokház Pécs történelmi belvárosának szívében helyezkedik el a székesegyház, a Dóm kőtár valamint a KincsTár közvetlen közelében. Ideális a pihenni vágyóknak, családoknak, zarándokoknak. Néhány perces sétával elérhetõk a város legjelentõsebb vallási, kulturális helyszínei és múzeumai. A zarándokok Pécs mellett még többek között Orfűn, Püspökszentlászlón és Máriagyűdön is megpihenhetnek.

Szállásfoglaló

PÉCSI EGYHÁZMEGYE E-ARCHIVUM

E-Archivum

A Pécsi egyházmegye E-archívuma a Pécsi Püspöki Levéltár, valamint a Pécsi Káptalani Levéltár iratanyagának digitális adatbázisa, amely 2018-ban vált elérhetővé. A két intézmény 2014 nyarán egyesült jogilag és szervezetileg.

Levéltár

MOL MAGYARORSZÁG

Ingatlan adás-vétel modul

Az energia érték. A MOL küldetése ennek az értéknek a kutatása, termelése, továbbadása, valamint az ország és az otthonok megbízható kiszolgálása. Ingatlan adás-vétel modulunk segítségével az érdeklődők könnyen böngészhetnek a feltöltött területek közt.

MOL

Dogmopolite

Kutyakozmetika

A Dogmopolite az első olyan vállalkozás Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt.

Dogmopolite

MOHÁCSI SZENT JÁNOS HOTEL

Turisztikai oldal

Mohács első szállodája a Duna partra született. A szálloda 49 letisztult stílusban kialakított szobája városi és dunai kilátással, egy részük balkonnal nyújt kényelmet vendégeinek.

Mohács Hotel

MASZESZ

Szövetségi honlap

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetséget (MaSzeSz) 1997-ben alapították azzal a céllal, hogy a vízminőség- és a környezet védelme érdekében a fenntartható szennyvízgazdálkodás feladatainak megoldására biztosítson megfelelő keretet azoknak a szakembereknek, akik szervezettől vagy beosztásuktól függetlenül tenni akartak a szakmáért.

MaSzeSz

LEXUS DEBRECEN

Autószalon

A debreceni Lexus márkakereskedés bemutatkozó oldala.

Lexus Debrecen

Our Daily Treat

Támogató honlap

Az amerikai piacra készített lelki segély honlap. Hírlevél feliratkozási, támogatási lehetőségekkel.

Our Daily Treat

Írjon nekünk

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input